• Web turisme
La Mancomunitat estrena nova web turística turisme.lacosteracanal.es
Es tracta d’un projecte que naix de l’esperit de col·laboració entre els municipis que conformen l’entitat, materialitzant-ho a través d’una web turística pròpia.
23/10/2018

La Mancomunitat La Costera –Canal, compta amb una nova eina de difusió on line de la seua oferta turística, que unifica tota la informació per a aquell visitant que vulga conéixer a fons el territori.

Aquest portal web s’obri al turista com un punt d'informació d'interés per a servir de guia a totes aquelles persones que estiguen interessades a visitar els municipis que conformen l'entitat, poder oferir-los la possibilitat de conéixer de primera mà els recursos patrimonials i naturals, les festes i tradicions, així com la història o la  gastronomia típica. Es tracta d’una web molt intuïtiva, fàcil d'utilitzar, i amb un caràcter multimèdia, que facilita la navegació incitant al potencial visitant a conéixer  el nostre territori. A més, el seu disseny permet el fàcil accés des de diferents dispositius mòbils, fomentant la interactivitat amb l'usuari  i amb enllaç directe a les diferents xarxes socials.

La presidenta de la Mancomunitat de Municipis la Costera-Canal, Mª José Tortosa, ha destacat que "aquest portal web és una ferramenta de gran potencial en el desenvolupament local i comarcal, un referent integrador d'informació turística que enforteix la importància que el turisme rural té al nostre territori”.

 

Formulario de búsqueda

Lu Ma Mi Ju Vi Do
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30