El programa ‘Entre Comarques’ arriba aquest cap de setmana a la Costera
Dissabte es celebraran rutes guiades a la Llosa de Ranes i l’Alcúdia de Crespins
22/02/2018

El programa “Entre Comarques”, en marxa des del passat 3 de febrer, arribarà aquest cap de setmana a la comarca de la Costera amb la finalitat de mostrar la història, la cultura, les tradicions i els costums dels seus municipis.Concretament, aquest dissabte es podrà gaudir dels atractius de la Llosa de Ranes, pel matí, i de l’Alcúdia de Crespins, per la vesprada.

Pel que fa a la Llosa de Ranes, els participants podran descobrir el patrimoni del poble prestant especial atenció a les seues fonts, l’esglèsia parroquial, les cases de la plaça Major, el museu ‘La Casa del Pou’ i l’ermita del Crist del Miracle i els seus jardins. A més, els participants visitaran també la fàbrica de formatge.

El mateix dia per la vesprada es farà un passeig urbà per l’Alcúdia de Crespins on es visitarà la plaça de la Constitució, l’esglèsia parroquial, els carrers de la Creu i Comte d’Orgaz, la Venda del Comte, l’ermita, els carrers Calvari i Crist i la plaça Generalitat. Finalment, es projectarà el documental ‘L’Alcúdia de Crespins subterrània’ i s’oferirà una degustació de productes típics.

El programa continuarà diumenge de matí a Bicorp amb “Las calleciquias de Bicorp y el arte rupestre levantino’ i per la vesprada a Chella amb ‘Chella y el Salto’.

Les rutes turístiques guiades començaran des de l’ajuntament de cada població participant a les 10:30 hores per al grup del matí i a les 16:30 hores per al grupde la vesprada.

Els participants hauran de desplaçar-se pel seu propi compte fins al lloc de partida i hauran de portar calçat adequat per a caminar.

Les inscripcions es podran realitzar fins a les 12:00 hores del dijous anterior a la ruta, a través del formularion line de les Mancomunitats participants.

El preu de la visita guiada són 5€ per persona, que seran abonatsabans de l’inici de cada ruta al guia o responsable de la visita. El preu inclou les rutes de matí i vesprada, degustació gastronòmica i un detall de benvinguda.

La presidenta de la Mancomunitat de Municipis la Costera-Canal, Mª José Tortosa ha recordat que “l’any passat ja ens vam adherir a aquest programa i enguany repetim ja que la valoració va ser molt positiva”. A més ha apuntat que “el treball conjunt de les mancomunitats ens permet dur a terme iniciatives com aquesta en la que promocionem els nostres pobles oferint unes jornades turístiques i culturals a preus molt econòmics i per a tottipus de públic”.

 

En aquest sentit, cal recordar que aquesta iniciativa turística està organitzada per les Mancomunitats de la Costera, la Canal de Navarrés, la Ribera Alta, la Ribera Baixa, la Valld’Albaida i la Safor, i patrocinada pelPatronat Provincial de Turisme de la Diputació de València i comptaamb la col·laboració dels ajuntaments dels municipis participants.

Formulario de búsqueda

Lu Ma Mi Ju Vi Do
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31