Recta final del programa de senderisme de la Mancomunitat a Vallada
El municipi proposa un itinerari circular d’uns 8 quilòmetres per un dels senders més coneguts de la localitat
24/11/2017

La segona edició del programa senderista impulsat per la Mancomunitat de Municipis la Costera-la Canal afronta la seua ruta final. Després de la realització de la ‘Ruta A del Capurutxo’ a la Font de la Figuera, diumenge serà el torn de Vallada.

Des del municipi es proposa un recorregut circular d’uns 8 quilòmetres aproximadament que eixirà a les 9:00h des de la porta de l’Ajuntament. L’itinerari discorrerà pel sender local SL-CV El Penyó, un dels més transitats i coneguts al municipi ja que passa baix de les faldes del Castell, el Penyó i la Penya l’Àguila, tres punts de referència del paisatge local.

A més, aquest itinerari permetrà als participants conèixer un dels paratges més estimats al municipi, el Paratge de les Ermites on es troba l’Ermita del Crist (s. XIX), que va venir a substituir la vella Capella del Calvari i l’Ermita de Sant Sebastià (1746).

Els interessats en participar s’hauran d’inscriure prèviament a través de la web de la Mancomunitat www.lacosteracanal.es  o telefonar al 674 348 771 i caldrà que es duguen el seu propi esmorzar així com aigua i calçat còmode.

La presidenta de l’entitat i alcaldessa de Vallada, Mª José Tortosa, ha animat als veïns de les comarques a sumar-se a aquesta iniciativa que d’una banda fomenta els hàbits saludables i d’altra ajuda a promocionar turísticament els pobles”.

A més ha recordat que “el senderisme és un excel·lent exercici cardiovascular que permet apropar-se a la natura i allunyar-se del soroll i la contaminació”.

La segona edició del programa de rutes senderistes organitzat per la Mancomunitat finalitzarà el proper 15 de desembre a l’Alcúdia de Crespins.

 

 

 

Formulario de búsqueda

Lu Ma Mi Ju Vi Do
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31